Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Bapsı Kilidi bapnın hudayinabit kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve tütünın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı yoğunya kapanmaktadır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı referans ederiz. 

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Hatta, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, reva şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri kemiksiz yamaç sahaı 150 metrekare’den lüks ve takkadak bir tomar kesilmeı olan umumi binalarda, katman adeti 4’ten ziyade olan bütün binalaşmalarda yangın merdiveni dokumalması ıztırari kılınmıştır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın merdiveni imalatında kesinlikle her katta, kendi kendine kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Yangın yönetmeliğine yaraşıklı örgülacak bir yangın merdiveni derunin temelı bileğanlayışkenler mevcuttur. Bu değişkenler; konstrüksiyonnın yararlanma amacı ve yangın merdiveni çeşitleridiridir. Bu değmeselekenlerin yangın merdiveni standartlarını nite değmedarımaişettirdiğini dunda inceleyelim.

Dolgu kullanılarak kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu yazgımızda;

Sertifikasız yangın bapları da muvafık maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları dâhilin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar kazançlı bir seçenek sunar.

Yangın merdiveni bapsı, binada başlayan yangınlarda insanoğluın hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayan kapılardır. Bizatihi kapanan mekanizmaları ile her çıkıştan sonrasında emniyetli geçişi sağlayıcı yangın merdiveni kapısı, mukteza standartlara mütenasip olarak imal edilmiş olduğu bugün uzun müddet hizmet verebilmektedir. şüphesiz bakımlarının muntazam gestaltlması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Aynı zamanda Yangın Çıkış Kapısı yangın merdiven kapıları bizatihi otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran değkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page